actie: eerste 6 maanden 50% korting!

De corona crisis raakt iedereen, toch blijft de vraag naar hoogwaardige bedrijfsruimten hoog. Op 2 locaties in Den Bosch bieden we ruime, veilige en betrouwbare bedrijfsruimten / garageboxen te huur aan, en nu zelfs met 50% korting op de huurprijs! Voorwaarde is dat er een huurovereenkomst voor minimaal een jaar opgemaakt wordt.


HUURPRIJS NORMAAL 155,00 NU 77,50*

De garageboxen van 2T-Company zijn ideaal voor het stallen van uw waardevolle klassieker. De box is beveiligd met cameratoezicht en veilig hekwerk

Voor de loodgieter is de box van 2T-Company ideaal. Veilig, 24/7 toegangkelijk maar ook met een eigen adres, daar kunt u het bedrijf op inschrijven.

De garageboxen en bedrijfsunits van 2T-COMPANY is Den Bosch zijn ideaal. Niet alleen door de centrale ligging van de 2 complexen, ook door de hoogwaardigheid van de units zijn ze ideaal voor de professional of hobbyist. Bijvoorbeeld de loodgieter die ruimte nodig heeft voor het opslaan van zijn buizen, koppelingen en gereedschap. Of het bedrijf dat ruimte nodig heeft voor het opbergen van de archiefstukken. Maar ook de liefhebber van klassieke auto's die zijn trots veilig en vertrouwd wil parkeren in een unit met aansluiting voor druppellader en vloeistofdichte vloer.

De genoemde huurprijs is per maand, exclusief BTW en exclusief de service kosten VVE ad 22,50 en voorschot elektriciteit ad 25,00

(alle genoemde priijzen zijn exclusief BTW)