2T-Company biedt een aantal aantrekkelijke opties voor opslag en als bedrijfsruimte. Opslagruimte huren in Empel krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van 2T-Company. Vanaf nu kunt u een box huren die aan alle moderne eisen voldoet. Een eigen (bedrijfs)ruimte die van alle gemakken is voorzien. Compleet met eigen elektrische aansluitingen, eigen adres, huisnummer en brievenbus. Dankzij de lage huurprijzen zijn de hoogwaardige ruimten ideaal voor zowel de (startende) ondernemer, MKB als de doe-het-zelver of gewoon voor opslag of stalling.

Gelegen op een goed beveiligd en onderhouden terrein dat 24/7 toegankelijk is via een elektrisch schuifhek. Daarnaast zijn er WC ruimtes en camera beveiliging. Hiermee tilt 2TCOMPANY het begrip “garagebox” naar een geheel nieuw niveau. Makkelijk bereikbaar vanaf de A2, in de nieuwe wijk Empel. Deze wijk wordt steeds vaker gevonden door bedrijven, door het ontstaan van een hoogwaardig industrie- en handelsterrein is Empel een ideale plek voor uw werkzaamheden. Het bedrijventerrein is gelegen bij de op- en afritten van de rijksweg As (Maastricht - Eindhoven - DenBosch - Utrecht - Amsterdam. Kortom, in een omgeving vol bedrijvigheid en centraal met diverse steden in de omgeving.

Kijk hier onder voor het overzicht van de huidig beschikbare huur objecten. Heeft u interesse in het huren van een bedrijfsbox van 2T-Company in Den Bosch? Interesse?

Neem contact op door HIER te klikken.