De binnenwanden en het plafond zijn afgewerkt in een lichte kleur, veegvaste verflaag met zwarte spikkels. De garageboxen worden ter bescherming van uw auto portier standaard (los) geleverd met portierstrips voor de lange zijwanden. Het is niet toegastaan zonder overleg te boren in de muren en/of de wanden te voorzien van vast gemonteerde legplanken.

De vloeren van de units zijn uitgevoerd met een vloeistofdichte vloercoating. Geschikt dus voor uw auto. Zeker ook door de standaard aanwezige aansluiting voor een druppellader. Voor de afvoer van uitlaatgassen en beluchting zijn de units voorzien van venitalitie met regeninslag beveiliging.

Vloer, wanden en plafond worden met behulp van een mal gefabriceerd en naadloos gestort in gewapend beton van sterkteklasse C45/55 conform NEN-EN 13978-1. De wanddikte is minimaal 8 cm en de dakdikte bedraagt minimaal 10 cm. Dak in kuipuitvoering met afschot naar achterzijde. De wanden zijn verstevigd langs de randen met vloer en plafond. De vloerdikte 12 cm is van massief beton, handmatig afgestreken, vrijdragend en loopt licht af richting de deuropening (units type 1). De vloeren van de overige units worden fabrieksmatig geheel glad uitgevoerd met een profilering aan de voorzijde. Voor de vloer geldt een maximale toegestane belasting van voertuigen tot 2,5 ton totale massa. Puntbelasting mag zonder lastverdeling niet hoger zijn dan 3,50 kN/m2 (350kg/m2).

Het dak heeft een helling van ca. 1% richting achterzijde en is rondom voorzien van een betonnen dakopstand. Het gehele dakoppervlak wordt gegrondeerd en afgedicht met een glasvezelversterkte, gelaste bitumenbaan met leislag. De afdichting is UV-bestendig. Dakbelasting bedraagt 2,50 KN /m2.