2T-Company biedt een aantal aantrekkelijke opties voor opslag en als bedrijfsruimte. Opslagruimte huren in Den Bosch krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van 2T-Company. Vanaf nu kunt u een box huren die aan alle moderne eisen voldoet. Een eigen (bedrijfs)ruimte die van alle gemakken is voorzien. Compleet met eigen elektrische aansluitingen, eigen adres, huisnummer en brievenbus. Dankzij de lage huurprijzen zijn de hoogwaardige ruimten ideaal voor zowel de (startende) ondernemer, MKB als de doe-het-zelver of gewoon voor opslag of stalling.

Gelegen op een goed beveiligd en onderhouden terrein dat 24/7 toegankelijk is via een elektrisch schuif hek. Daarnaast zijn er WC ruimtes en camera beveiliging. Hiermee tilt 2TCOMPANY het begrip “garagebox” naar een geheel nieuw niveau. Makkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Den Bosch! Centraal gelegen aan de doorgaande weg, naast de Heineken fabriek en de Ertveldse waterplas, op bedrijventerrein De Rietvelden. Het bedrijventerrein is gelegen bij de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s-Hertogenbosch), de A2 en A27. Kortom, in een omgeving vol bedrijvigheid en centraal met diverse steden in de omgeving.

Kijk hier onder voor het overzicht van de huidig beschikbare huur objecten. Heeft u interesse in het huren van een bedrijfsbox van 2T-Company in Den Bosch? Interesse?

Neem contact op door HIER te klikken.

BESCHIKBARE UNITS:

Op het kaartje hiernaast zie je de units die op dit moment nog beschikbaar zxijn. Deze units zijn op de plattegrond geel gearceerd.

Interesse in een unit? Klik HIER om meer informatie op te vragen

 

 

Een garagebox van 2T-Company is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur en 4 stopcontacten zodat u de box ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken. De vloer is voorzien van een vloeistofdichte, dubbele epoxyvloer. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole, 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen.