2TCOMPANY is ontstaan uit 2TTOYS, welke in 2004 opgericht door Menno en Simone van Nuland. Door het enthousiasme over kwaliteits speelgoed kochten ze speelgoed in Amerika voor hun eigen zonen Thygo en Thymen, maar dan goedkoper dan in de reguliere winkel in Nederland. Omdat de vraag van vrienden en kennissen naar goedkoper speelgoed zo hoog was begonnen ze de webshop 2TTOYS.NL en al snel werd 2TTOYS.NL officieel LEGO dealer.  

2TTOYS.NL heeft een forse groei doorgemaakt sinds de oprichting en mag zich een van de - waarschijnlijk zelfs DE - grootste onafhankelijke LEGO dealer van Nederland noemen. HAPPYTOYS.NL werd opgericht om de zakelijke leveranties aan afnemers te scheiden van de particuliere bestellers. ROLJO.NL werd door overname aan het bedrijf toegevoegd. Om aan de vraag van leveranciers te voldoen werd een Holding opgericht, 2TCOMPANY BV.

Menno en Simone investeren daarnaast in onroerend goed. In bijvoorbeeld garageboxen en ander onroerend goed. Daarnaast nemen ze deel in bedrijven die bij hun filosofie en denkwijze passen.

Voor hen zeer belangrijk: Menno en Simone zijn maatschappelijk verbonden met de door Simone opgerichte Stichting Samen Plezier, wil je daar meer over weten, kijk dan op SAMENPLEZIER.NL

Om gerichte hulp te kunnen bieden aan mensen die in de problemen gekomen zijn werd 2T2B opgericht. Vanuit die BV verricht Simone Bewindvoeringen en Budgetcoaching. Kijk voor meer informatie op 2T2B.NL

Ook werken zij mee aan de stichting "Doe een Wens" en honoreren ze soms andere goede doelen aanvragen. Maar voornamelijk zetten ze zich in voor Stichting Samen Plezier. Hiervoor kunt u bij de winkel altijd een donatie brengen. Dit kan in goederen, kleding, een gebaar, geld. 

Heeft u vragen, neem contact op.